Szuperintenzív nyelvtan felvételi felkészítés 6. osztályosoknak
per person /

2.500,-Ft/fő/óra

Szuperintenzív nyelvtan felvételi felkészítés 6. osztályosoknak

Oktató

Rétlaki Márton
Bemutatkozás

Kategória

Felvételi

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Alapkő 6

Szuperintenzív felkészítés 6. osztályosoknak a nyelvtan felvételi teszt megírásához

Mi az Alapkő 6?

Hatévfolyamos gimnáziumba bejutni csak kemény versenyben diadalmaskodva lehet. A sikerhez kiválóan kell megírni a nyelvtan felvételi tesztet. Ennek támogatására dolgoztuk ki a MetaFor felkészítő folyamatát, amelynek első állomása az Alapkő 6 alapozó tréning. A nevét onnan kapta, hogy az Alapkő 6-on áttekintjük és rendszerezzük mindazt a tudásanyagot, amit a hatévfolyamos gimnáziumi felvételi teszt nyelvtanból érint. Ennek eredményeként résztvevőink tárgyi tudása megfelelő szintre kerül. A tárgyi tudás, a tananyag értése nélkülözhetetlen alap a sikeres felvételihez, ugyanakkor az alapok rendbe tétele megsokszorozza bármely további felkészítő hatékonyságát.

Az Alapkő 6 helye a MetaFor felkészítési folyamatában

A nyelvtan felvételi teszt sikeres megírása egy megtervezett folyamat eredménye.

Az Alapkő 6 egy három lépcsőből álló felkészítési folyamat megalapozója, amelynek íve:

1. Alapozás: Alapkő 6

A teljes nyelvtani tudásanyag szintre hozása, megértése, elrendezése.

2. Építkezés: Feladatmegoldások és magyarázatok

A tananyag felhasználható tudássá izmosítása, a „tesztül” gondolkodás elsajátítása. Tesztmegoldások, speciális házi feladatok, részletenkénti magyarázatok.

3. Lezárás: Zárókő 6

Végső összegzés, finomhangolás, a vizsgaszituáció kezelése, mentális felkészítés.

A siker titka

A MetaFor nyelvtan felvételi felkészítői azért olyan sikeresek, mert folyamatelvűek. Ezért jött létre az Alapkő 6 is. A folyamat minden egyes eleme azonos szemléletre épül. Mindvégig a végső feladatra fókuszálunk. Pontosan tudjuk mérni, hogy ki hol tart éppen a felkészülésben, és mely tudásterületen van tennivaló. A teljes folyamat végére a felvételi feladatlap már nem egy mumus lesz, hanem egyszerű, ismerős közeg.

Mi történik az Alapkő 6-on?

Az Alapkő 6 két délelőttjén átvesszük a teszt által mért valamennyi nyelvtani anyagot. Az órák egymásutánja segít a résztvevőknek egységben, összefüggéseiben látni a tananyagot. Ennek haszna, hogy tisztává válnak a fogalmak, az eljárások, így könnyebbé válik a begyakorlás, és a további gyakorlások során a helyes fogalmak, eljárások szilárdulnak meg.

Mit mondanak a résztvevők?

A résztvevők azt jelzik vissza, hogy „Sokat tanultam.” „Helyükre kerültek a dolgok.” „Végre rendszerben látom az egészet.” „Most összeállt a fejemben a nyelvtan.” „Végre megértettem.”

Aki pedig foglalkozik velük, azt tapasztalja, hogy könnyebbé válik a közös munka, és jobban tudnak haladni.


Két jellemző visszajelzés a tavalyi szuperintenzív felkészítésről:

„Kedves Tanár Úr!

Nagyon hasznosnak találta Zsombi az intenzív blokkokat és a következőt diktálta: „Nem gondoltam volna, hogy a fogalmazás sablon segítségével egy kitalált dologról ennyit lehet írni, és ennyit tudok írni. A mondattan blokkban pedig jó volt egyben látni az összes szófajt.”

Köszönjük, és holnap megy, az előbb megjegyezte, hogy kicsit szomorú, hogy utoljára.

Kovács Bea”


„Kedves Márton!

Írásban is szeretnénk megköszönni ezt az igen hasznos felkészítési napot, amit Bence a legfontosabb felkészülési eszköznek tartott!

 Külön szeretnénk kiemelni azt a tréneri professzionalizmust, amivel sikerült a kamasz gyerekem figyelmét 10 órán keresztül lekötni, miközben egy percet sem unatkozott, viszont teli élményekkel hagyta el a termet!

Hálás köszönet a sok segítségért!

Üdvözlet, Nóra”


 

Cikkek a témában: :

Vezető tanár

Alapkő 6 Szuperintenzív felkészítés 6. osztályosoknak a nyelvtan felvételi teszt megírásához Mi az Alapkő 6? Hatévfolyamos gimnáziumba bejutni csak kemény versenyben diadalmaskodva lehet. A sikerhez kiválóan kell megírni a nyelvtan felvételi tesztet. Ennek támogatására dolgoztuk ki a MetaFor felkészítő folyamatát, amelynek első állomása az Alapkő 6 alapozó tréning. A nevét onnan kapta, hogy az Alapkő […]

Kinek szól : 6. osztályosok

Létszám : Max. 18 fő

Időtartam : 2018.12.08-09. 08.45-13.45

Alkalmanként : 6x45 perc/alkalom

Gyakoriság : 2 egymást követő nap

Ár : 2.500,-Ft/fő/óra

Regisztráció

Kérlek, add meg adataidat, hogy további információkat küldhessek!
Az adataid elküldése még nem jár semmilyen kötelezettséggel, de szükséges ahhoz, hogy részt tudjál venni a tanfolyamon.


Az adatvédelmi szabályzat itt olvasható

Call Now Button