Szuperintenzív nyelvtan felvételi felkészítés 8. osztályosoknak
per person /

2.500,-Ft/fő/óra

Szuperintenzív nyelvtan felvételi felkészítés 6. osztályosoknak – Zárókő_6

Oktató

Rétlaki Márton
Bemutatkozás

Kategória

Felvételi

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Zárókő_6

Szuperintenzív felkészítés 6. osztályosoknak a nyelvtan felvételi teszt megírásához

Mi a Zárókő_6?

A MetaFor felvételi felkészítő folyamatának utolsó állomása, a Zárókő_6 intenzív tréning. A nevét onnan kapta, hogy úgy teszi teljessé az addigi folyamatot, mint a gótikus katedrálisok csúcsíveit egybefoglaló és kiteljesítő zárókő. A Zárókő_6-on közvetlenül a tesztkitöltés szemszögéből vesszük át, rendszerezzük és gyakoroljuk mindazt a tudásanyagot, amit a gimnáziumi felvételi feladatlap nyelvtanból érint. Bármit is tanult eddig a résztvevő, segítséget kap ahhoz, hogy mindezt a teszt megírására fókuszálva tudja használni. Az áttekintés segíti a még meglévő hiányok pótlását, afféle utolsó főpróba és edzés a megmérettetés előtt. A Zárókő_6 a nyelvtani anyagon túlmenően felkészülést jelent a tesztírás specifikus tényezőire is: a lámpaláz legyőzése, a vizsgaszituáció kezelése, pontokat érő tanácsok a tesztírás mikéntjéhez – mind a sikeres írásbelit segítik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a Zárókő_6 azok felkészülésén is nagyot lendít, akik korábban nem vettek részt a Metafor felkészítő folyamatában.

A Zárókő_6 helye a MetaFor felkészítési folyamatában

A nyelvtan felvételi teszt sikeres megírása egy megtervezett folyamat eredménye.

A Zárókő_6 egy három lépcsőből álló felkészítési folyamat betetőzője, amelynek íve:

1. Alapozás: Alapkő_6

A teljes nyelvtani tudásanyag szintre hozása, megértése, elrendezése.

2. Építkezés: Feladatmegoldások és magyarázatok

A tananyag felhasználható tudássá izmosítása, a „tesztül” gondolkodás elsajátítása. Tesztmegoldások, speciális házi feladatok, részletenkénti magyarázatok.

3. Lezárás: Zárókő_6

Végső összegzése a korábbiaknak: finomhangolás, a vizsgaszituáció kezelése, mentális felkészítés.

A siker titka

A MetaFor nyelvtan felvételi felkészítői azért olyan sikeresek, mert folyamatelvűek. Ezért jött létre az Zárókő_6 is. A tapasztalatok megmutatták, hogy szükség van összegző képzésre a folyamat végén. A teljes folyamat minden egyes eleme azonos szemléletre épül. Mindvégig a végső feladatra fókuszálunk. Ez fut össze a Zárókő_6-ban. A teljes folyamat végére a felvételi feladatlap már nem félelmetes mumus, hanem egyszerű, ismerős közeg.

Mi történik a Zárókő_6-on?

A Zárókőkő_6 két délelőttjén átvesszük a teszt által mért valamennyi nyelvtani anyagot.

Az órák egymásutánja segít a résztvevőknek egységben, összefüggéseiben látni a tananyagot.

Ennek haszna, hogy letisztulnak a fogalmak, az eljárások, egyértelművé válik, mit is kell tenni a tesztírás adott helyzeteiben.

A részvétel megkönnyítésére átjárható a két hétvégi időpont, így lehetőség van a képzés két hétvégét érintő elvégzésére (az egyik hétvégén az egyik napon, a másik hétvégén a másik napon történő részvételre), bár célszerűbb egyben végezni a két napot.

Mit mondanak a résztvevők?

Ajánlanám, mert mindazt, amit fognak kérdezni a felvételin, alaposan átvesszük.

Nekem nagyon segített, mert nem nagyon mentek a szólások, de most már szerintem eleget ismerek ahhoz, hogy jól sikerüljön a felvételi.

(Dániel)


Mindenképp ajánlom, mert sok dolgot tanultunk, és amit tudtunk, azt is megerősítettük, úgyhogy már nem lesz annyira nehéz a felvételi.

Segített, mert nem tudok jó fogalmazást írni, és ezekkel a sablonokkal könnyű lesz.

(Attila)


Ajánlom, mert hasznos tippeket kapunk a tesztíráshoz, és részletesen át tudjuk venni a feladatokat, amikre egyébként nem lenne lehetőség.

(Balázs)


Ajánlanám, mert részletesen átbeszélünk mindent, és mindenkinek lehet kérdése, mert itt az a rossz kérdés, ha nincs kérdés.

(Benedek)


Nekem nagyon hasznos volt ez a képzés.

Sokat tanultam, rengeteg hasznos feladat volt. Viccesek voltak az órák, és ha van rá esély, szívesen visszajönnék újra tanulni.

(Réka)


Mindenkinek ajánlom! Nagyon jó volt! Szerintem egy kicsit sokan voltunk, de sokat tanultunk, számtalan fontos dolgot beszéltünk át.

(Peti)


Hasznos volt, mert részletesen megbeszéltük a felvételi feladattípusokat. Nekem leginkább a szófajok és a helyesírás gyakorlása segített. (Áron)
Ajánlanám másoknak, mert rengeteget lehet tanulni. Elmagyarázzák, amit nem értünk. Nekem nagyon hasznos volt, mindent megértettem. (Lilla)
Nagyon hasznos volt, sokat tanultam. Amit meg már tudtam, azt még egyszer átismételhettem. A sok hasznos dolog mellett a hangulat is jó volt. (Máté)
Nekem a leghasznosabb rész a mássalhangzó törvények voltak. Jó volt, csak egy picit hosszú. De az egész nagyon hasznos volt! (Ágoston)
 

Cikkek a témában: :

Vezető tanár

Zárókő_6 Szuperintenzív felkészítés 6. osztályosoknak a nyelvtan felvételi teszt megírásához Mi a Zárókő_6? A MetaFor felvételi felkészítő folyamatának utolsó állomása, a Zárókő_6 intenzív tréning. A nevét onnan kapta, hogy úgy teszi teljessé az addigi folyamatot, mint a gótikus katedrálisok csúcsíveit egybefoglaló és kiteljesítő zárókő. A Zárókő_6-on közvetlenül a tesztkitöltés szemszögéből vesszük át, rendszerezzük és gyakoroljuk […]

Kinek szól : 6. osztályosok

Létszám : Max. 18 fő

Időtartam : 2019.01.05-06. 8.30-13:45 vagy 2019.01.12-13. 8.30-13:45

Alkalmanként : 6x45 perc/alkalom

Gyakoriság : 2 egymást követő nap

Ár : 2.500,-Ft/fő/óra

Regisztráció

Kérlek, add meg adataidat, hogy további információkat küldhessek!
Az adataid elküldése még nem jár semmilyen kötelezettséggel, de szükséges ahhoz, hogy részt tudjál venni a tanfolyamon.

Választott időpont (kötelező)
2019.01.05-06.2019.01.12-13.


Az adatvédelmi szabályzat itt olvasható

Call Now Button