Mesterlövész_8
per person /

2.500,-Ft/fő/óra

Mesterlövész_6

Oktató

Rétlaki Márton
Bemutatkozás

Kategória

Felvételi

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Tematikus blokkok 6. osztályosoknak a felvételi teszt megírásához

Kiknek ajánlott és mi a Mesterlövész_6? A Mesterlövész_6 azoknak ajánlott, akik a felvételi felkészülés során már tisztán látják, miben szeretnének még fejlődni, illetve mihez kérnek még segítséget. Tematikus blokkokból áll, amelyekből minden résztvevő azt választja ki, ami számára fontos. A blokkok kiválasztásához jó segítség lehet egy kiértékelt tesztsorozat, amiből jól látszanak a fejlesztendő területek. A Mesterlövész_6 helye a MetaFor felkészítési folyamatában A Mesterlövész_6 önmagában nem folyamat elvű, de a felkészülési folyamatban fontos folyamatrész lehet. A Metafor alapozás – építkezés – lezárás felkészítési folyamata (Alapkő – Építkezés – Zárókő) végén a Mesterlövész a még fennmaradó fejlesztendő területeket találja telibe. Miért hasznos ez? A tematikus blokkok kiválasztásával kizárólag csak arra a területre kell koncentrálnod, amire valóban még szükséged van. A blokkon kizárólag olyanok vesznek részt, akik ugyanazzal a problémával küzdenek, mint te.

Milyen választható blokkok vannak:

2019.01.15 kedd 15:15-16:45 >> Poétika - Szóelemek, Hangalak és jelentés

2019.01.17 csütörtök 17:00-18:30 >> Frazeológia, Hangalak és jelentés

2019.01.17 csütörtök 18:30-20:00 >> Szövegalkotás

Hogyan működik technikailag a jelentkezés és a részvétel?

Válaszd ki az(oka)t, a terület(ek)et, ahol a leginkább szeretnél még segítséget kapni, és regisztrálj!

A regisztrációs gomb megnyomása után egy olyan felületre jutsz, ahol a kapcsolattartáshoz szükséges adataid (név, e-mail cím és telefonszám), valamint a kiválasztott időpont(ok) megadásával el tudod küldeni a jelentkezésedet.

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ha szükséges, felvesszük a kapcsolatot. Rögzítjük az időponto(ka)t. Eljössz a tematikus blokkra, ahol megkapod a várt segítséget.

Fontos: a korábban kitöltött és kiértékelt felvételi feladatlapjaidat hozd magaddal!

Mi történik a tematikus blokkokon?

A 2x45 perces blokkon megkapod a megértéshez szükséges magyarázatot. Nem távozhatsz úgy a blokkról, hogy ne értsd meg, amiért jöttél. A tesztíráshoz szükséges gyakorlatokat végzünk, ami segíti a megértést, rögzíti a tudást, és felkészít a teszt sikeres megírására. Megtudod azt is, hogy az adott témában eddig jellemzően mire és hogyan szoktak rákérdezni a tesztben.


Mit mondanak a résztvevők?

A Metafor korábbi csoportos képzései, pl. Zárókő_6 és Zárókő_8 ilyen tematikus blokkokból építkeztek. Egy-egy visszajelzés ezekről a képzésekről:

 „Sok jó dolgot tanultunk, és amit tudtunk, azt is megerősítettük úgy, hogy már nem lesz annyira nehéz a felvételi. Nem tudok sok jó fogalmazást írni, de ezekkel az ismeretekkel és ezekkel a sablonokkal könnyű lesz.”

(Attila)


 „Nagyon kevés idő alatt az összes fontos nyelvtani részt szinte bárki meg tudja tanulni ilyen segítséggel. Eddig azt hittem, jó vagyok nyelvtanból, de kiderült, hogy rengeteg hiányosságom van. Pár óra alatt az összes nyelvtani anyagot, ami nem ment, maximálisan sikerült megértenem. Köszönöm ezt a sok hasznos tanácsot.”

(Zsombor, 8-os)


Cikkek a témában: :

Vezető tanár

Tematikus blokkok 6. osztályosoknak a felvételi teszt megírásához Kiknek ajánlott és mi a Mesterlövész_6? A Mesterlövész_6 azoknak ajánlott, akik a felvételi felkészülés során már tisztán látják, miben szeretnének még fejlődni, illetve mihez kérnek még segítséget. Tematikus blokkokból áll, amelyekből minden résztvevő azt választja ki, ami számára fontos. A blokkok kiválasztásához jó segítség lehet egy kiértékelt […]

Kinek szól : 6. osztályosok

Létszám : Max. 18 fő

Időtartam : Eseti

Alkalmanként : 2x45 perc/alkalom

Gyakoriság : Eseti

Ár : 2.500,-Ft/fő/óra

Regisztráció

Kérlek, add meg adataidat, hogy további információkat küldhessek!
Az adataid elküldése még nem jár semmilyen kötelezettséggel, de szükséges ahhoz, hogy részt tudjál venni a tanfolyamon.


Az adatvédelmi szabályzat itt olvasható

Call Now Button